Com ajuda l’aigua hidrogenada a desintoxicar el cos després dels àpats nadalencs?

Durant les festes nadalenques no només s’augmenta de pes, també s’incrementa el nivell de toxines perjudicials per a la salut. Aquesta situació pot produir fatiga o problemes intestinals, per evitar-los és important que desintoxiquis el teu organisme.
Segons un estudi realitzat per l’Hospital Mont Sinai School of Medicine, les toxines presents en el medi ambient (aire, aliments, aigua i sòl) acaben en el nostre cos amb el transcurs dels anys.
Les toxines que envaeixen el nostre organisme poden ser molt nocives i afectar els òrgans vitals com pulmons, ronyons, fetge i cor; per això, és indispensable aprendre a desintoxicar el cos.

Com sabem que tenim un excés de toxines en el nostre cos?
Ens fa mal el cap, o tenim trastorns digestius (restrenyiment, mala absorció de nutrients, inflor abdominal, digestions pesades …), o no aconseguim perdre pes, o estem estressats i fins i tot deprimits i estem cansats eternament, la qual cosa indica una gran falta de vitalitat . Tot això també es reflecteix en la nostra pell, la qual pot estar sense brillantor, seca i amb falta d’elasticitat.
L’alimentació és la via més eficaç per depurar el cos, pel fet que les propietats naturals d’alguns productes ajuden a eliminar les toxines. Per exemple, la teva dieta diària pot incloure:
Te verd: Aquesta beguda és rica en flavonoides i antioxidants, els quals afavoreixen l’activitat hepàtica i ajuden per desintoxicar el cos.
Vegetals: Els aliments amb fulles verdes són diürètics i tenen una gran quantitat d’antioxidants. Pots ingerir créixens, enciam, espinacs, entre d’altres.
Llimona: Amb tan sols afegir unes gotes de llimona a un got d’aigua és suficient per desintoxicar el cos, pel fet que millora la digestió i hidrata naturalment.
All: És un diürètic, expectorant i estimulant que actua contra els radicals lliures. Té propietats antiinflamatòries, digestives i vasodilatadores.
Fruita: Aquest aliment conté vitamines, minerals, fibra, aigua i antioxidants que estimulen la depuració de toxines, a causa que afavoreixen el funcionament de l’aparell digestiu.

Com netejar el teu cos de toxines?
1. Fes exercici.
Suar és una de les formes més senzilles i eficaces de desintoxicar el teu cos.
2. Consumeix diàriament cinc o més aliments desintoxicants: poma, carxofa, plàtan, créixens, alvocat, betabel (remolatxa), crucíferes, all, tofu i prunes.
3.- Segueix una dieta Detox: una dieta rica en fruites, verdures, llegums, cereals integrals i fruits secs, sent una dieta alcalina i alhora depurativa que ajuda al nostre cos a eliminar el que no necessita. Així el seu funcionament és molt més eficaç i evitem estar cansats contínuament.
4. Beu aigua hidrogenada: ajuda a reduir la pressió arterial, disminuir l’estrès i millorar la salut cardiovascular. L’aigua hidrogenat és un antioxidant que ajuda a mantenir el sistema immune. Si volem depurar el cos, res millor que beure abundant aigua, que ens ajuda a eliminar toxines, sobretot si ho fem en dejú, activar el metabolisme i tornar a la nostra pell tota la hidratació que ha anat perdent en aquests últims dies.
Recorda que sempre has de beure almenys dos litres d’aigua al dia, ja que et mantindràs hidratada de manera correcta i eliminaràs toxines del teu cos.

Beneficis de l’aigua hidrogenat per desintoxicar el cos.
Beure aigua hidrogenat ajuda a:
Disminuir el colesterol.
Millorar el metabolisme.
Millorar la circulació sanguínia.
Regular la tensió arterial.
Mantenir el moviment dels intestins.
Normalitzar el sucre en sang.

Deixa un comentari