Com ajuda l’aigua hidrogenada a millorar la grip?

La grip és una infecció vírica que efecta el sistema respiratori i es contagia fàcilment. Generalment passa una epidèmia estacional hivernal cada any.
En els humans, els símptomes habituals de la malaltia són esgarrifances, febre, faringitis, dolors musculars, mals de cap severs, tos, feblesa i malestar general. En els casos més greus, la grip provoca pneumònia, que pot resultar fatal, especialment en els infants i la gent gran. Tot i que sovint se la confon amb un refredat, la grip és una malaltia molt més greu i és provocada per un tipus de virus diferent. La grip pot causar nàusees i vòmits, especialment en els infants però aquests símptomes són més característiques de la malaltia no relacionada de la gastroenteritis, que a vegades és anomenada “grip estomacal” o “grip de les 24 hores”.

Prevenció de la grip:
Extremar la higiene: rentar-se les mans freqüentment, especialment després de tocar algun objecte o superfície, i quant arribem a casa després de viatjar en transport públic. A l’rentar-se les mans, fer-poc a poc i a consciència, sense que quedi cap zona sense netejar.
Portar a sobre una solució netejadora desinfectant per usar-la quan no es disposi d’aigua i sabó.
Mantenir la casa neta i desinfectada, especialment els llocs on es cuina o menja, sobretot si ja hi ha un malalt a la família. Netejar també més sovint els poms de les portes, el bany, les superfícies dels mobles, el telèfon, etc. perquè el contagi també es produeix per contacte directe amb una superfície contaminada.
Ventilar la llar: tots els matins és convenient obrir les finestres i ventilar la casa durant deu minuts aproximadament. Així es renova l’aire i si algun membre de la família està afectat és més fàcil evitar el contagi.
Tapar-se la boca a l’esternudar o tossir, preferiblement amb un mocador de paper d’un sol ús, per evitar que les gotes respiratòries expulsades contaminin a altres persones. Després de sonar els mocs, cal llençar el mocador utilitzat a les escombraries i rentar-se les mans immediatament.
Intentar portar una vida sana: si portes uns hàbits saludables i una dieta equilibrada pots evitar que baixin els teus defenses i mantenir fort el teu sistema immune.
Protegeix-te bé dels contrastos de temperatura: quan entris i surtis al carrer en èpoques de fred i calefaccions abriga’t degudament en cada cas.
Vacunar-se: la millor manera de prevenir la grip és la vacunació.

Beneficis de l’aigua hidrogenada a la grip:

  • Beure aigua hidrogenada
  • Evita que baixin les defenses i manté fort el sistema immune (defenses).
  • Protegeix del dany gàstric causat per l’extrés oxidatiu (grip estomacal).
  • Efectes positius per superar el mal de cap.
  • Propietats antiinflamatòries.
  • Protegeix contra bactèries i virus.
  • Agreuja el dolor muscular i articular.

Deixa un comentari