Com ajuda l’aigua hidrogenada als culturistes?

El màxim desenvolupament muscular no s’aconsegueix només amb entrenament. Si l’objectiu és arribar a guanyar almenys un parell de quilos de múscul al mes, es necessita consumir molta proteïna, molts carbohidrats i fins i tot una quantitat acceptable de greixos.
El desenvolupament de múscul de qualitat, exempt de greix a la cintura, imposa alimentar-se correctament i en els moments adequats i les proporcions òptimes.
Hi ha certs moments claus en l’alimentació del culturista on s’ha d’assegurar de consumir els nutrients que es necessiten. Aquests moments claus són els menjars propers a l’entrenament:

– Batut preentrenament (de 45 a 60 minuts abans d’entrenar).
– Batut durant l’entrenament (durant la primera part de l’entrenament. Només recomanat per a practicants molt avançats).
– Batut postentrenament (dins dels 30 minuts següents a l’exercici).

AMB QUINA AIGUA ET FAS ELS TEUS BATUTS PROTEICS?

Els suplements dels batuts sempre es barregen amb aigua, però si l’aigua no és de qualitat no obtindrem el rendiment òptim d’aquests suplements.

Una adequada hidratació amb AIGUA HIDROGENADA abans de l’exercici redueix els nivells sanguinis de lactato (un excés provoca les “agulletes”). Més info a https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22520831

L’aigua hidrogenada ajuda a millorar la recuperació després de l’exercici físic i afavoreix l’eliminació dels radicals lliures, sobretot al fetge, que és l’òrgan que metabolitza tot el que mengem: proteïnes, carbohidrats i grasses.  En les persones que practiquen esport regularment, el fetge ha de treballar més eliminant toxines que en una persona normal, degut a l’esforç físic. I més encara als que practiquen al gimnàs ja que consumeixen quantitats majors d’aliments i suplements esportius: el fetge transforma les toxines perquè siguin eliminades de l’organisme, però algunes, inevitablement, queden enganxades a les cèl·lules hepàtiques, creant els radicals lliures que poden malmetre el fetge i la salut.

Beneficis de l’aigua hidrogenat en els esportistes
Beure aigua hidrogenat ajuda a:
• Regular el pH del nostre cos
• Afavorir l’eliminació de radicals lliures
• Millorar la recuperació després de l’exercici físic
• Reduir els nivells sanguinis de lactat (agulletes)
• Millorar la funció muscular
• Incrementar el rendiment esportiu
• Disminuir el temps de recuperació després de l’exercici intens
• Protegir el fetge

Deixa un comentari