Hydron, l’aigua hidrogenada a la teva llar

L’hidrogen és l’element químic de nombre atòmic 1. Es tracta del més lleuger dels elements i el més abundant de l’univers, però no de la Terra. L’hidrogen és bastant comú a la natura en combinació d’altres elements com l’oxigen, el carbó o el nitrogen. L’hidrogen forma part de l’aigua, del cos humà, d’organismes animals i vegetals, …

A la nostra vida quotidiana entrem en contacte amb nombrosos compostos químics i consumim aliments que tenen una elevada capacitat oxidant. L’aigua enriquida amb hidrogen poseeix una elevada capacitat antioxidant, el que la converteix en un element que contribueix a portar un estil de vida més saludable.

De tamany molt petit i de gran bellesa de disseny, Hydron està dissenyat per ocupar el mínim espai posible a la teva cuina. Per això, ofereix diverses possibilitats d’instal-lació per què escullis la que més s’adapta a les tevés necessitats:

a) Instal-lació sobre aigüera: Tens  la possibilitat d’instal-lar qualsevol dels dos models de Hydron sobre el taulell de la teva cuina. D’aquesta manera, tindràs aigua hidrogenada sempre que vulguis.

b) Instal-lació sota l’aigüera: Hydron + Osmosi inversa a la teva aixeta de 1,2,3 o 4 vies. D’aquesta manera, pots obtenir aigua hidrogenada, osmotitzada, freda i calenta en funció de l’aixeta on la tinguis instal-lada.

Com ajuda l’aigua hidrogenada a millorar la teva salut?

Amb el pas del temps, el nostre cos acumula oxidació, produïda al nostre interior pels anoments radicals lliures. La mala alimentació , la contaminació atmosfèrica i altres factors ambientals intensifiquen l’efecte negatiu dels radicals lliures i l’oxidació del nostre cos.

Combat l’oxidació i per tant l’envelliment

Una de les millors solucions per aquest problema és acostumar-nos a consumir regularment aigua enriquida amb hidrogen, un remei natural antioxidant  que permetrà millorar la salut de tota la nostra família. A diferència d’altres antioxidants, l’hidrogen és un element tant petit que pot penetrar a les membranes cel.lulars protegint l’ADN dels radicals lliures i dels seus efectes negatius. A més, com que l’hidrogen està dissolt a l’aigua, la seva absorció per part de les cèl-lules és molt més fàcil. Es calcula que en uns 30 minuts, l’aigua és capaç d’arribar a tota els teixits del cos humà.

Beure un litre i mig d’aigua amb hidrogen té el mateix poder antioxidant que menjar 40 pastanagues, 500 pomes o 700 plàtans.

Amb l’aigua rica en hidrogen els beneficis per a la nostra salut seran immediats i amb el pas del temps s’aniran fent més i més evidents: va bé per la pell, els ronyons, l’artritis, les malalties relacionades amb el cor, el colesterol, el fetge i el pàncreas i fins a 175 patologies. A més, els efectes són immediats, amb una millora del benestar general, la digestió i el descans.

Deixa un comentari